ROTI2DAY NIEUW-VENNEP

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 221 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti2Day Nieuw-Vennep. Meer weten? Ontdek meer

27 dec 2022 om 20:18 Het eten was oké
24 dec 2022 om 12:59 was heerlijk
1 dec 2022 om 21:19 Het eten was heerlijk. De bezorgtijden bijna twee uur.. een uur langer dan beloofd. Het eten moesten we opwarmen. We hebben onze vingers afgelikt.
30 nov 2022 om 13:19 Bezorging duurde veel te lang. Ik oa een roti met kip besteld en een roti met kip en lam, allebei speciaal. Geen idee welke vd twee roti’s degene was met lam, proefde geen verschil. Ook uiterlijk geen verschil. En wat er nou speciaal aan was….
5 jul 2022 om 23:17 Ik had roti besteld met ei, dacht ik. Ik miste het ei. En ik had een pasteitje besteld en ik kreeg een bara. Beetje jammer.
30 mrt 2022 om 7:01 Goed snel geleverd, miste enkel wat ingrediënten.
27 mrt 2022 om 19:24 Verkeerde bestelling bezorgd, en bij nabellen onbeschoft te woord gestaan
26 mrt 2022 om 15:15 Laatste keer besteld daar! Sate was blijkbaar op gaven aan 2x te hebben gebeld. Geen enkele oproep gemist. Kregen we 2 droge bara daarvoor in de plaats. Vergaten 2x een pastei te bezorgen. Geprobeert te bellen namen natuurlijk niet op.
24 feb 2022 om 21:36 Het was smakelijk, maar weinig voor dit bedrag. We hadden de speciaal besteld dus zou toch extra moeten zijn...
22 feb 2022 om 20:41 Heerlijke Soto-soep, roti kip en Nasi kip ketjap !! Persoonlijk vonden we de roti nét een tikkie te pittig, maar verder wel heerlijk van smaak.
22 feb 2022 om 19:57 Porties zijn groot genoeg, eten werd sneller bezorgd dan verwacht. Keurige bezorger en het eten was loeiheet. Tot zover alles dik in orde. Helaas ontbrak het ei en was het eten veel en veel te zout….ook de opmerking was niets mee gedaan.
22 jan 2022 om 20:09 Geen peper , geen zuur, heel erg duur en ook nog heel wijnig eten. Bakjes zijn klein en niet eens goed gevuld. Ei voor de saoto soep was koelkast koud !!!