ROTI2DAY NIEUW-VENNEP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 251 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti2Day Nieuw-Vennep. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 7:10 Lekker gegeten maar ze leveren niet wat ze beloven. We hadden roti, vega en met kip. In beide is de kouseband gewoon sperzieboon. En bij beide vega porties geen tempe te bekennen. Wel teleurstellend.
24 apr 2024 om 21:34 Was lekkerder als verwacht. Goed gekruid! Zou zeker nog eens bestellen.
2 apr 2024 om 23:13 Had 2 rijst kipfilet besteld. Allebei geen ei. Verkeerde drinken geleverd terwijl ze ook door kunnen geven toen ze belde over de bezorgtijd. Bezorgtijden opties komen niet overeen met die van thuisbezorgd.
2 feb 2024 om 19:39 Snel en erg lekker , keurig verpakr.
11 jan 2024 om 16:23 Het eten was heerlijk en ik was ook heel vroeg met bestellen. Maar een roti zonder ei kan echt niet. Dit stond wel in de beschrijving maar de kippen waren waarschijnlijk nog niet klaar. Jammer. Voor de rest heerlijk gegeten.
19 dec 2023 om 19:49 Iets te pittig. Roti lams.
6 dec 2023 om 6:29 Telo te droog en er was geen bakkeljauw helaas, bara te vet , samosas vnl aardappel, wij vonden het niet lekker en erg veel geld. Voor ons niet meer. Bezorging was goed.
31 okt 2023 om 21:55 Bezorger was vriendelijk. Roti kip met ei en roti lams met ei bestelt,ei zat er niet bij,roti was te droog net als de samosa,bara wat je bara noemt,was niet eens warm.Best wel veel voor betaalt,voor mij geen Roti2day meer!
26 okt 2023 om 21:03 Prima eten, en bezorging was erg vriendelijk
17 okt 2023 om 21:55 Erg droog weinig roti /kerrie saus smaak en aardappels veel te gaar dus leek wel puree waar was het lams vlees ? Waar was de kip ? Gepureerd ?en erg pittig was het eten. Levering was snel en het eten was zeker warm !
15 okt 2023 om 23:17 We hadden meerdere dingen besteld waaronder samosa’s. De bezorger vertelde ons toen hij het eten bracht dat de samosa’s op waren en gaf me wat kleingeld terug. De roti (pannenkoek) was erg hard en de barra ook. Smaken waren verder goed.
15 sep 2023 om 19:46 Roti was lekker. Wel wat aan de pittige kant. Helaas nog steeds geen ei bij de roti. Kwamen twee blikjes drinken tekort. Deze worden als het goed is vanavond nog nageleverd.