ROTI2DAY NIEUW-VENNEP

ROTI2DAY NIEUW-VENNEP Surinaams Eethuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 215 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti2Day Nieuw-Vennep. Meer weten? Ontdek meer

30 mrt 2022 om 7:01 Goed snel geleverd, miste enkel wat ingrediënten.
27 mrt 2022 om 19:24 Verkeerde bestelling bezorgd, en bij nabellen onbeschoft te woord gestaan
26 mrt 2022 om 15:15 Laatste keer besteld daar! Sate was blijkbaar op gaven aan 2x te hebben gebeld. Geen enkele oproep gemist. Kregen we 2 droge bara daarvoor in de plaats. Vergaten 2x een pastei te bezorgen. Geprobeert te bellen namen natuurlijk niet op.
24 feb 2022 om 21:36 Het was smakelijk, maar weinig voor dit bedrag. We hadden de speciaal besteld dus zou toch extra moeten zijn...
22 feb 2022 om 20:41 Heerlijke Soto-soep, roti kip en Nasi kip ketjap !! Persoonlijk vonden we de roti nét een tikkie te pittig, maar verder wel heerlijk van smaak.
22 feb 2022 om 19:57 Porties zijn groot genoeg, eten werd sneller bezorgd dan verwacht. Keurige bezorger en het eten was loeiheet. Tot zover alles dik in orde. Helaas ontbrak het ei en was het eten veel en veel te zout….ook de opmerking was niets mee gedaan.
22 jan 2022 om 20:09 Geen peper , geen zuur, heel erg duur en ook nog heel wijnig eten. Bakjes zijn klein en niet eens goed gevuld. Ei voor de saoto soep was koelkast koud !!!
11 jan 2022 om 21:11 Er lag een ruime laag aan vet/olie van 1 cm op onze roti. We hebben er toch een klein beetje van gegeten en we zijn beiden de hele avond al misselijk. Zeker geen aanrader en zonde van het geld. Beter een broodje kaas dan dit..
9 jan 2022 om 19:52 Eten goed van smaak en nog steeds erg warm bij het uitpakken. Wel iets aan de pittige kant, voor mij perfect maar voor de kids iets te! Ik Had de roti kip besteld, zeker een aanrader. Bestelling 10 min te vroeg maar dit was prima voor ons.
5 jan 2022 om 20:05 De roti lams komt zonder ei, ook al staat er in de beschrijving met ei. Ook zit er een vreemde smaak aan de aardappels (zeepsop achtig) En je krijgt er geen peper bij. Ik bestel hier niet meer…
2 jan 2022 om 21:41 Prima gegeten en keurig op tijd. Bij alle drie de roti’s geen ei gezien. Toch wel gek als dat op het menu staat.. verder vrij pittig, ik ben er gek op, maar kan mij voorstellen dat het voor anderen net iets te is.
29 dec 2021 om 20:12 Heel jammer dit. Lauw eten de smaak was ook niet lekker super zout en harde stukjes in de Pom en weinig saus bij de roti. gaan hier niet meer bestellen.